Sommarkvälls konserter
Ta med familjen och vännerna till slottsruinen i sommar. Köp något gott i baren, slå dig ner på en filt och njut av skönsång och härliga tolkningar av riktiga klassiker och aktuella radiohits.
Mysigt, avslappnat och somrigt!

OBS! Vid dåligt väder flyttar vi in i Borgsalen. En mycket uppskattad lokal med stor öppen spis, valv i taket, stenväggar och levande ljus i alla takkronor.

 

That´s Jazz
That´s jazz- an evening in Vegas" – En storslagen hyllningskväll till Las Vegas och alla dess artister så som Frank Sinatra, Sammy Davis JR, Barbra Streisand, Dean Martin och Liza Minnelli. Showen presenteras med 4 solister, pianist och dansare men kan utökas med ytterligare musiker. Showen finns tillgänglig för bokning från och med den 26 februari 2011.

 

Krogshow
Smygande start" – Ett perfekt öppningsnummer som smyger igång med riktiga feel good låtar av Michael Bublé.
"Countryside" – En kväll på countryhaket och ett triangeldrama med lyckligt slut. Oförglömliga countryhits av bl a Dolly Parton, Kenny Rogers och Creedence Clearwater Revival.
"Gaga powerballad" – Hela världens skandaldrottning Lady Gaga hyllas här på ett lite ovanligt sätt där två av hennes megahits har fått en helt ny kostym.
"In the navy"- På en rökig nattklubb väntar några militärer på att ge sig ut i strid, där inne bjuds de på läckra shownummer av de vana nattklubbsdansöserna till tonerna av Christina Aguilera.
"Grande finale" – Precis som namnet säger är det här en riktig powerfinal där Elvis mixas med 80-tals disco och Mando Diao
"Get this party started" – Ett riktigt partynummer där man sätter standarden för hela kvällen. *
"Love is all around" – Ett nummer helt i kärlekens tecken. Finstämda ballader av Leonard Cohen och Celine Dion varvas med klassiker som Wake me up before you go go och Hot Stuff.
"Svenska hits" – Det dansas i neon och alla är där, kungen i baren, han som mår illa, han som är en jävel på kärlek, hon som har ett sätt och dem som bara vill kramas. *
"Rockabilly deluxe" – Ett 50-tals nummer med rejält ös. Klassiker som Rock around the clock, Great balls of fire och flera låtar av Johnny Cash och The Baseballs. *
"Cell block ladies" – Ett riktigt girlpowermedley med Lady Gaga, Beyonce, Britney Spears och Christina Aguileras. *

Samtliga nummer innehåller mycket dans, kostymbyten  och samtliga pågår i ca 15 minuter vardera.  Standardshowen består av 5 nummer som ni gärna får vara med och välja, men vi kan även utöka eller minska antalet nummer.  Medley 1-5 är en show och nummer 6-10 är en annan, men blandningen är fri. Vi kan även erbjuda soft mingelmusik när gästerna anländer, allt enligt era önskemål.

slottsruinen

jazz

krogshow

2011 © durborg.se
start omoss artister shower kalender arkiv kontakt